babagan HONGMEIDA

Pabrik sarung tangan HONGMEIDA minangka pabrik sarung tangan Quality Accredited ISO9001, kita diadegaké ing taun 2000. Sawise luwih saka 20 taun terus-terusan pembangunan lan inovasi, HMD GLOVE wis dadi pabrik sarung tangan paling gedhe ing Lor China. Pabrik kita kanthi luwih saka 800 buruh, lan luwih saka 1000 mesin, kualitas apik, rega kompetitif lan wektu pangiriman dijamin.

Produk sing ditampilake

Sarung Tangan

KANGAN POPULAR PALING POPULAR

Kanggo pitakon babagan produk utawa pricelist kita, tinggalake email sampeyan menyang kita lan kita bakal bisa mlebu sajrone 24 jam.